Over Mij

Voor mij is 1 ding heel duidelijk: wanneer jij Happy & Healthy bent dan kunnen pas alle facetten van je leven lekker lopen. We rennen eigenlijk allemaal als kip zonder kop achter vanalles aan en vergeten het allerbelangrijkste! De Basis moet goed zitten en dus vooral daar binnen en niet alleen maar buiten. Ik ben uiteraard ook zo’n kip geweest die dacht dat ik het daar wel kon halen en dan zal alles goed komen. Maar na zo’n 531x dezelfde fout gemaakt te hebben doe ik het nu toch wel anders. Alles wat ik bied op deze Blog is gericht om jou zo Happy & Healthy mogelijk te maken op een wel heel erg leuke manier. Want als het saai is of te veel werk dan rennen we gewoon weg!
 
Mijn zoektocht naar Happiness begon zo’n 15 jaar terug uiteraard omdat ik graag af wilde van mijn grijze en donkere dagen. Na heel veel studies, workshops, coaches, therapeuten, honderden boeken en nog een hele hoop meer viel het kwartje voor me. Er zijn zoveel verschillende manieren om Happiness te bereiken, zoveel verschillende methodes maar toch zit er een kern in allen van deze methodes. Deze filosofie geef ik inmiddels sinds 2008 met heel veel liefde weer aan anderen door.
 
Na een aantal jaartjes begon ook mijn interesse voor Health, want gelukkig hoe meer Liefde we gaan voelen, hoe beter we voor onszelf (en anderen) willen zorgen dus ben ik met dezelfde enthousiasme alles gaan ontdekken over hoe je waanzinnig Gezond kan worden en dat het toch allemaal spannend en lekker blijft. Door Healthy & Happy te worden ga je werkelijk een soort SuperMan/Woman gevoel beleven, dit gaat veel verder dan je ooit eerder hebt gevoeld sinds volwassenheid. De helderheid, energie, creativiteit, actie en gelukzaligheid is behoorlijk aanwezig op dit pad en het mooie is als je eenmaal aankomt dan wil je gewoon echt niet meer terug.
 
Laat je inspireren, ga proeven, alle recepten zijn gluten en suikervrij, soms Vegan, veel RAW of Paleo, voor mij zijn deze allen Healthy & ook helemaal Kiddieproof, veel van de recepten zit vol met goodies die goed vermomd zijn!
 
 
 
Dus Lieverd, ga lekker genieten niet met mate maar Maximaal ..
 
 
 
Vraagje? mail me op info@roxaneyoung.com

 

 

 
 
 
 
 
 
 

No Comments

Leave a Reply