Cursus

Cursus: Naar Ons Hart


Samen hebben jullie zoveel gedeeld, zoveel meegemaakt, Samen gelachen, samen Gehuild, samen een Thuis opgebouwd, Samen misschien zelfs Kinderen op de wereld gebracht, en nu voelt het alsof jullie Samen niet meer Eén zijn maar twee vreemden die naast elkaar leven in strijd of zelfs alleen maar doodzwijgende stilte. De glans is er vanaf, de vlinders zijn heel ver weg gevlogen. En je vraagt het jezelf af of het nog nut heeft om door te gaan…

Velen van ons rennen weg maar komen in een andere partner weer onszelf tegen. Soms is het tijd om uit elkaar te gaan en om een nieuw avontuur in te slaan, helemaal alleen en opnieuw maar voordat die tijd komt kun je eerst alles hebben geprobeerd om de relatie te redden, want het is mogelijk dat jouw partner die nu je aartsvijand nr 1 lijkt, weer je Grootste Liefde kan worden. Wanneer jij alleen of jullie beiden dit proces aangaan zal het vanzelf duidelijk voor je worden wat er aan de ondervlakte speelt en waar jullie werkelijk aan moeten werken. In deze cursus zul je ontdekken waarom je je irriteert aan de ander, waarom de ander niet doet wat je wilt en de belangrijkste thema’s zoals de opvoeding van het kind, de financiën, verdeling van aandacht en sexualiteit zullen allemaal aan bod komen.

Geef jezelf en de Relatie een kans om er uit te komen met de Cursus Naar Ons Hart. Je doet de Cursus alleen of Samen met z’n Twee. Deze cursus leert jou hoe je zelf aan al je behoeftes voldoet en hoe je de ander vrij laat. Het lijkt het tegenovergestelde van wat je zou willen maar juist vanuit die energie zullen jullie beiden ervaren wat Liefde werkelijk is.

Ervaar je het volgende binnen in je Relatie?

Je irriteert je aan je partners gedrag
Je partner kan je triggeren met een grote boosheid als gevolg
Heeft de sleur ook een weg gevonden in jullie relatie
Problemen op het gebied van sexualiteit
Ben je in strijd met elkaar waarin verwijten en jezelf verdedigen aan de orde is
Ben je meer huisgenoten van elkaar geworden
Ben je soms vergeten waarom je ook al weer bij elkaar bent
Zijn jullie constant bezig met aanvallen en verdedigen
Wordt er niet werkelijk naar elkaar geluisterd
Kan je niet met of zonder elkaar leven
Wat we vaak vergeten is dat een relatie ook werk is. Je kunt d.m.v. je relatie intens groeien, mits je weet waarom je deze problemen met elkaar ervaart. Je partner is immer niets voor niets in je leven. Het is jouw spiegel en je bent elkaars perfecte leraar in deze fase van je leven.

Wil je weer weten hoe het is om elkaar het hof te maken, de sensualiteit en passie terug te vinden, weer respect en liefde voor elkaar voelen, dat romantiek weer een intrede doet in jullie relatie en er voor elkaar kunt zijn i.p.v. tegen elkaar. Met de Cursus Naar Ons Hart leer je hoe je jezelf en daarmee je relatie kunt helen en naar een dieper niveau van ware liefde kunt brengen zodat je de Liefde ervaart zoals het bedoeld is. Elke Relatie is anders maar we willen allemaal hetzelfde. Graag deel ik mijn ervaringen met je die inmiddels alweer honderden anderen in hun relatie hebben geholpen!

Ik ben Roxane Young en met Coachen, Schrijven en Workshops deel ik mijn Passie voor Liefde & het Leven met anderen. Nu heb ik al mijn kennis en ervaring samengebundeld in deze cursus. Naar mijn mening is het de meest effectieve en snelste manier van jezelf Coachen met methodes zoals gezien bij Oprah Winfrey. Een aantal Stijlen zijn met elkaar Verbonden zodat je het Beste hebt van Verschillende Werelden! Ontvang en ervaar nu deze Cursus zowel voor particulieren als voor coaches met de meest Wereldberoemde methodes, oefeningen, middelen en geleide meditaties die je Leren Liefde te Ervaren zoals het bedoeld was..

”Veel van onze relaties zijn niet gebaseerd op liefde maar zijn onze lessen in liefde”
~ Marianne Williamson ~


Het Traject


CV van Ons Hart

Dit CV vul je in om helder te krijgen waar jullie vandaan komen, hoe de huidige situatie is en waar jullie naar toe willen

1) Terug naar Liefde

In het eerste deel leer je de absolute basis voor een goede relatie. We werken aan je onbewuste zodat je zelf op het hoogste level van liefde leeft, vanuit daar kan je je partner opnieuw (leren) liefhebben.

2) Voorbij met de Strijd

Je ruimt samen het verleden op en breken de muren af die jullie hebben opgebouwd. We leren te vergeven en de ander werkelijk te begrijpen.

3) Dealen met de Drama

Hoe deal je met de Drama die het leven je voortdurend voorschotelt. Hoe ga je om met de irritaties en frustraties binnen je relatie. We leren hoe met elkaar te leven vanuit het Hart en niet vanuit het Ego.

4) Liefde voor mijn Lief

Wat is ware liefde en wat kan jij doen om dit te geven maar ook ontvangen? Leer te kijken met de ogen van je hart naar je partner.

5) Liefde voor Mij

Liefde begint bij jezelf. Hou je niet werkelijk van jezelf dan is het vele malen moeilijker dit van een ander te doen. In dit deel leer je hoe je steeds meer van jezelf kan houden en dit heeft zijn absolute weerslag op de relatie en anderen in je omgeving.

6) Ons Sprookje

Sprookjes bestaan niet? Misschien niet zoals uit de boeken maar we kunnen wel degelijk in een vele mooiere wereld leven dan wat we nu doen nog vol met beschadigingen uit het verleden waardoor we nu vooral leven vanuit ons Ego. Je leert met dit deel een realistisch sprookje te creëren.

If not Now… then When?

Beslis nu dat het tijd is om je Relatie eens grondig aan te pakken en klaar te zijn met het Dromen over het Sprookje en het hiermee daadwerkelijk te Verwezenlijken met deze zeer Effectieve, Confronterende, Speelse, Humoristische, Inspirerende en Motiverende Cursus. Gun en Geef jezelf het Allerbeste, ik beloof je dat je in 6 sessies een Gezonde, Liefdevolle en Gelukkige Relatie creeërt waarin Onvoorwaardelijkheid, Respect en Vertrouwen de nieuwe Normen en Waarden worden voor de Relatie. Leef niet langer in Strijd maar vind elkaar terug in Vrijheid.

 

Inclusief 2 Bonussen!

E- Book: Innerlove Inspirations

 

Bonus: Het Geheim van een Gelukkige Relatie

Testimonials:

Heel mijn leven lang heb ik niets anders dan moeizame, pijnlijke en heftige relaties gehad, gek werd ik er van!
Waarom overkwam mij dit steeds weer? Ik begon te vermoeden dat het aan mij lag en in deze cursus heb ik ontdekt waar het werkelijk aan lag. Nu na 35 jaar heb ik eindelijk een gezonde relatie waar het om echte liefde draait. Dankje!

Maria van Gelen

Ik legde de schuld altijd bij mijn partner. Hij kan niet luisteren, mij begrijpen of goed communiceren. Hij moet veranderen! Oeps, dat had ik verkeerd. Het heeft weinig zin om hem proberen te veranderen, ik ben zelf veranderd en daarna de complete relatie, Top!

Linda, 45 jaar

Mijn vrouw en ik hebben al vele jaren in relatietherapie gezeten, het heeft ons op de been gehouden maar het kwam niet helemaal tot de kern. Deze cursus heeft dat wel voor ons gedaan. We hebben de liefde voor elkaar weer teruggevonden na zoveel keren bijna uit elkaar te zijn gegaan.

Dirk & Anne

Ik heb mijn man gedwongen mee te gaan naar workshops, coaching en boeken over relatietherapie maar dat werkte averechts. Ik ben toen deze cursus in mijn eentje gaan doen en wonder boven wonder had ik mijn partner niet nodig om aan de relatie te werken. Wat een heleboel inzichten heb ik gehad en wat een groei heb ik mogen meemaken in korte tijd. Wij zijn je beiden ontzettend dankbaar (ook al weet hij het zelf niet)

Nancy van Schuren, 35 jaar

Boek nu jouw Sessies!

Prijs €75,- per sessie (1.15 uur)

info@roxaneyoung.com
Binnenkort ook als Online Cursus verkrijgbaar

 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply