0
Ontbijt

Eiermuffins als Ontbijt :-)

mei 17, 2016

De vraag die ik het meest gesteld krijg is: Wat eet je dan als ontbijt als je geen Brood eet? Wel, er zijn eigenlijk mogelijkheden zat maar je moet natuurlijk wel weten wat. Ik zal je bekennen, brood voor ontbijt is supermakkelijk, snel en gewoon lekker maar tis helaas gewoon niet gezond, vooral niet als je dit dagelijks 2x! eet. Waarom lees je hier.

Er zijn gelukkig ook snelle, voedzame en zeer gezonde ontbijtjes maar soms moet je deze vantevoren bereiden. Neem 2 of 3 uurtjes op een zondag in jouw keuken like a Mad Woman en bereid deze goodies voor de werkweek. Ontbijt, Lunch & Snacks kunnen gemakkelijk vooraf gemaakt worden en in de vriezer of koelkast bewaard worden.

Dit is trouwens ook very slim zodat je altijd iets gezonds achter de hand hebt wanneer je honger hebt, want zodra je dat hebt en er is geen healthy voedsel around dan zul je heel gemakkelijk alle controle verliezen en als een Beest alles veroberen wat er in je buurt is en dat is meestal Crappy food. Dus maak gewoon de Eiermuffins, wil je 😉

 

EierMuffins als Ontbijt 🙂
Yields 10
Write a review
Print
Ingredients
 1. 8 eieren
 2. 2 eetl. kokosmeel
 3. 1 ui
 4. 1 grote wortel
 5. 100 gram champignons (1 cup)
 6. 225 gram spinazie (1 cup)
 7. 1/4 courgette
 8. 80 gram mais (1/2 cup)
 9. 1/2 paprika
 10. half handje peterselie (1/4 cup)
 11. 1/2 theel. zout
 12. 1 theel. kippen of groentenbouillon
 13. snufje peper
Instructions
 1. Verwarm de oven voor op 200C. Kluts de eieren samen met de kokosmeel, zout, peper en de bouillon. Snij alle groenten in kleine stukjes of gebruik een keukenmachine. Voeg dit toe aan het eiermengsel, mix dit met de hand en vul de muffinvormpjes tot 3/4. Bak ze 25 minuutjes in de oven. Je kunt ze 3 dagen in de koelkast bewaren en 3 maanden in de vriezer!
RoxaneYoung.com http://roxaneyoung.com/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply