Health

Wat groen voor je Kiddo a.k.a. Hulkdrank!

april 16, 2015

Ik heb geluk dat mijn kiddo helemaal gek is van groentes of eigenlijk heb ik hem gewoon gebrainwashed dat hij Spiderman wordt, Supergroot en Suuuúpersterk en dat werkt hiero 😉 Maar toch hoor ik rondom mij heen dat de meeste kids behoorlijk wat moeite hebben om wat groens binnen te krijgen. In heel veel van mijn recepten zijn de groentes verstopt dus uitermate geschikt voor je kids om zo meer groente binnen te krijgen zonder dat ze het hoeven te weten. Maar hoe cool is het als je kid ook een Groene Smoothie kan drinken, wel dat kan gewoon als je hem net zoals mij brainwashed 😉 Noem ‘t Hulkendrank, Piratendrank of Prinsessendrank, whatever works! Wil je liever een roze kleur, voeg dan gewoon wat rode biet toe, tadaam!! 

Green Smoothie
Serves 1
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Prep Time
5 min
Ingredients
  1. 2 handjes spinazie
  2. klein handje druiven
  3. 1 appel
  4. 1/2 avocado
  5. 1 kiwi
  6. 250 ml (1 cup) water
  7. 1 theel. kokosolie
  8. 2 eetl. citroensap
Instructions
  1. Mix in je blender, top met wat Chia zaadjes, klaaarrrr!
Notes
  1. Voeg 1 scoop plantaardige proteïne toe als jij het zelf drinkt bijvoorbeeld als ontbijt
RoxaneYoung.com http://roxaneyoung.com/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply