into the Dark

De Laatste Cijfers..

Vrijwel de gehele Corona Pandemie is er nauwelijks oversterfte geweest, los van alle details waar men zich aan vast bijt komt het als je uitzoomt hier toch op neer.. Althans nu niet meer, volgens de laatste cijfers is er momenteel sprake van behoorlijke oversterfte en om dat te verklaren is de Griep opeens officieel weer terug van weggeweest en hebben we nu te maken met een zogenaamde twindemie.

Er is maar 1 werkelijke verklaring voor alle huidige oversterfte, lees de gruwelijke waarheid, onderbouwd en al: https://tinyurl.com/8n4nunmh

En nu wordt men geadviseerd om naast de booster-shot ook een griep-prik te nemen die ook het mr-na zal bevatten waar de meesten geen flauw idee van hebben wat dit werkelijk betekent laat staan wat hier de bedoeling van is. En dit zal telkens elk jaar opnieuw moeten, en dat ongeveer3x per jaar, zie jij dat zitten de rest van je leven platgespoten worden..?

En de ge-vaccineerden raken (big surprise) toch besmet en ziek en geven het door, nu nog makkelijker omdat ze overal kunnen komen zonder afstand hoeven te bewaren, vele specialisten geven aan dat zij het juist sterker verspreiden ivm de sp-ike eiwitten die ze uitscheiden.

Als er normaal gesproken zoveel doden zouden vallen was het experiment al lang beĆ«indigd en nu koste wat het kost zal zoveel mogelijk men met dit gif moeten worden ingespoten. Zelfs de laatste twijfelers worden overgehaald met allerlei ‘vrijheden’ en beloningen.. En zo zijn er velen die geen va-ccin wouden maar toch overstag zijn gegaan, simpelweg omdat ze niet genoeg WETEN, omdat ze afgeleerd worden grondig onderzoek te doen want dat zijn conspiracies, deze hoek blijft moeilijk voor velen om in te verdiepen maar het is cruciaal om hier doorheen te gaan zodat we werkelijk weten waar we mee te maken hebben.

Niemand zet deze huiverige cijfers voor je op een rij in de media, en dit zijn slechts de geregistreerden, aan de achterkant zien we dagelijks gruwelijk veel verhalen voorbij komen met overlijdens en zeer ernstige schade..

We spelen met onze levens en die van onze kinderen, we zitten letterlijk in het grootste experiment ooit, tienduizenden onnodige overlijdens en miljoenen met ernstige schade alleen al in de EU, voor wat nogmaals..? Voor de 0,03% die sterft met Co-rona..?

GENOEG IS GENOEG

Share this page to Telegram

Facebook Comments

You Might Also Like