0
Health

Let’s not Lighten Up

september 2, 2015

Ik weet dat dit oud nieuws is voor de meesten van jullie maar het verbaasd mij nog steeds hoeveel mensen nog meedoen aan de light-trend. Misschien heb je er nog nooit over gehoord of je hebt meegekregen dat de hoeveelheid chemicalién niet gevaarlijk zijn maar vooral dat het 0 calorieën bevat. En dat is helemaal waar, een kleine hoeveelheid aspartaam een enkele keer zal je niet meteen verwoesten, niet vandaag. Maar telkens een klein beetje elke dag zal dit zeker in de toekomst wel doen. Aspartaam wordt naast MSG beschouwd als 1 van de 2 meest schadelijke toevoegingen ter wereld. Niet door Coca Cola uiteraard. Het ‘enge’ aspect hiervan is dat de Light Business nog niet eens zo heel lang bestaat, dus de hele lange termijn effecten kennen we nog niet eens! Combineer dit met alle andere chemicaliën die we binnen krijgen via voedsel, drank, cosmetica, verzorging en uitlaatgassen daarbuiten en je hebt een hele cocktail van gif wat in je lijf danst. We krijgen er iets meer dan 200 per dag binnen. 200! allemaal verschillende, simpelweg omdat 1 product vaak al 10 soorten bevat. Daarom is Biologisch leven helemaal zo gek nog niet en dat geld voor je voer maar ook voor je verzorging, want alles wat je op je lijf smeert wordt geabsorbeerd en komt in je bloedbaan terecht. 

Ja we gaan allemaal een keer dood en we kunnen er niet volledig aan ontsnappen dus waarom je er tegen vechten? Nou als je zo gezond mogelijk wordt dan hoef je hoogst waarschijnlijk niet te dealen met alle ziektes die veroorzaakt worden door een ongezonde en zeer giftige leefstijl en het Bonus-effect is dat je je vandaag, hier en nu al zoveel beter voelt. 

Ik wil nu even met je logische verstand praten. Hoe goed denk je dat het voor je is om een frisdrank te drinken boordevol chemische ingrediënten terwijl we ook gewoon drank kunnen drinken zonder? En hier komt de Ironie met light producten: wanneer je iets ‘lights’ drinkt of eet dan zal je bloedsuikerspiegel nog steeds stijgen en dat creërt overgewicht, ziektes, en meer cravings naar zoetigheid. Als je echt niet kunt leven zonde je Coke Zero, in de Natuurwinkels verkopen ze ook cola maar dan zonder suiker en andere chemische toevoegingen. Heb je dat gehoord? De Cola van Whole Earth vind ik zelfs veel lekkerder dan reguliere cola! Fijn toch om te weten dat er een alternatief bestaat, weliswaar duurder maar het is ook niet de bedoeling dat je hier liters van drinkt Mafkees!Roblox Robux Hack 2017

Je moet begrijpen dat de Light en Fatfree Business een grote Marketing Show is en hun intentie is niet om jou gezond te houden maar om hun dikke portemonnee te behouden. Ik hoop dat je hier meer over uitzoekt, dat je terug komt bij je logische verstand en ook naar je natuurlijke zelf die precies weet wat goed voor je is. Kijk maar eens goed om je een: hoeveel mensen zijn werkelijk Happy en Healthy? Get it right Sister.

Waarom je moet weten wat Aspartaam is:

 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply