Smoothies

Mango Papaya Smoothie

april 26, 2015

Mango & Papaya, tropical lovers till the end of time. Je zou ze eens samen moeten ontmoeten. Drink de love. Maar dat is makkelijk voor mij gezegd, ik ben nu voor 3 maandjes in Hong Kong waar de mango’s en papaya’s je om de oren vliegen. Mijn liefde voor Mango was at first sight, Papaya duurde wat langer, ik ben haar meer gaan waarderen met de tijd, ze smaakt speciaal maar speelt een beetje hard to get.

Nog maar 1 weekje in papaya en mangoland voordat ik mijn Nederlandse fruitbuddies weer zie!

Mango Papaya Smoothie
Serves 1
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Prep Time
5 min
Ingredients
  1. 1 mango
  2. 1/2 papaya
  3. 250 ml (1 cup) kokoswater
  4. 1 eetl. lijnzaad
  5. 1 theel. kokosolie
  6. 1 scoop RAW vanille proteรฏne
Instructions
  1. Mix alles samen in je blender. Hello Tropics!
RoxaneYoung.com http://roxaneyoung.com/

 
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply