Cursus

Op zoek naar de Prins

horsenylonmexico-300x220kopie1

Het is een absoluut cliché, maar dat is niet voor niets. Liefde begint bij jezelf. Hou je van jezelf dan kun je een ander werkelijk liefhebben en daarmee trek je ook Ware Liefde aan. Tot die tijd zijn we niets anders dan UndercoverPrinsessen die rommelen met diverse kikkers die net als wij onze waarde nog niet hebben ontdekt. Moedeloos en hopeloos worden we ervan, we lijken altijd te vallen voor de ‘verkeerde’ mannen. Er schijnt een bijzondere werking te zijn als de man ons maar niet goed behandeld, we worden dan alleen maar nog gekker en afhankelijker van hem. Maar dat is vanaf nu verleden tijd omdat je gaat leren hoe het wel moet. Wanneer je leert van jezelf te houden, zul je ook ontdekken dat je geen Prins meer nodig hebt maar dat Hij een Geweldige aanvulling voor je kan zijn. En juist vanuit deze ontspannen energie zal hij veel eerder aan komen paraderen. Want het is een Natuurwet (en mannen hebben dat nu eenmaal heel snel door) dat als een vrouw te graag wilt, teveel claimt of hem teveel nodig heeft, dan zal hij rennen. Huppakee, dat paard weer op en weg is ie. 

In deze cursus ligt de focus niet op Hem maar op jou. Wanneer jij je Innerprinses ontwaakt zul je niets anders dan Prinsen aantrekken. Maar moeten we niet Alleen gelukkig kunnen zijn? Tuurlijk, maar laten we onze Instincten niet negeren. Uiteindelijk willen we allemaal het liefst onze Hubby vinden. Met deze Cursus leer je hoe je op een gezonde manier de juiste man aantrekt en in de tussentijd helemaal Happy Single bent!

Herken jij je in het volgende?

 • Ben je naarstig op zoek zijn naar de liefde en settel je met less om maar de leegte te vullen
 • Trek je veelvuldig de ‘verkeerde’ mannen aan met als gevolg steeds weer ellende
 • Heb je al vele uren besteed aan het eindeloos wachten bij de telefoon
 • Offer je jezelf vaak op
 • Reik je jezelf op een presenteerblaadje aan
 • Raak je jezelf steeds maar weer kwijt in een relatie
 • Ben je constant op zoek naar bevestiging van hem
 • Zet je je hele leven maar op pauze zodat je HEM maar kunt zien
 • Betrap je jezelf er al op tijdens de tweede date hoe jullie kinderen er uit zullen zien en wat voor bruidsjurk je zal dragen (of zelfs al tijdens de eerste!)
 • Ben je verslaafd aan aandacht, romantiek, sex
 • Last van mannen die nooit blijven of je alleen maar benaderen voor 1 ding 
 • Moeizame relaties die vaak maar kort standhouden
 • Ervaar je een Leegte of Eenzaamheid

We willen allemaal graag aandacht, bewonderd en bemind worden, en stiekem verlangen we naar de Romantiek zoals in de film. Het is absoluut mogelijk om in een Romantisch Sprookje te leven maar niet op de manier als dat we zouden denken. We willen namelijk dat de ander ons aanvult en compleet maakt. Echter is het zo dat we dan afhankelijk zijn van een ander en wanneer we dit niet hebben voelen we ons leeg, eenzaam, depressief en niet Compleet, dit schiet toch niet op, of wel dan!?

Moeten we dan maar een spel spelen of Hard to get? Het beste advies is natuurlijk: Je moet Jezelf zijn MAAR in de meeste gevallen is je huidige zelf nog zoekende en behoeftig en dat gaat het ‘m nou juist niet doen dames!

Kort gezegd: De Prins dames, vinden wij wanneer wij zelf een Prinses worden

Tot die tijd zullen we mannen aantrekken die ook net zoals jij gebreken vertonen omdat we nog niet in Love zijn met onszelf. Dat betekent dat we ook gewoon met ons huidige zelf relaties aangaan maar met behulp van deze cursus kunnen we samen groeien naar wat Liefde werkelijk is.

 

Mijn Kikkerverleden:

favim-com-2538

Ik heb vele Kikkers mogen kussen. Mooie Kikkers, Lelijke Kikkers, Lieve Kikkers, Macho Kikkers, Onbereikbare Kikkers, Rich Kikkers maar vooral Stoute & Stoere Kikkers die het leven spannend maakten. Alhoewel dat veel passie met zich mee bracht, bracht het ook veel tranen, wanhoop, gewelddadigheid, vreemdgaan en een heleboel meer ellende. Door al deze ervaringen met mannen ben ik van een verlegen en naïef meisje getransformeerd naar een dominante Bitch die ze wel eens zou laten zien. Echter was dit het ook niet helemaal, en na enige jaren van persoonlijke ontwikkeling was ik klaar om een real life Prins tegen te komen en om aan mijn Harlequinn relatie te beginnen ;-). De respect, humor, aandacht, kwaliteit, communicatie en sensualiteit maar vooral volwassenheid zijn ongelofelijk, maar dit is zeker niet aan komen waaien, het heeft veel werk gekost om de relatie tot dit level te brengen. Juist omdat de pijn van afwijzing of ruzies zo extreem heftig kan zijn, (het is ook de rn. 1 reden waarom mensen zelfmoord plegen) heb ik de extreme motivatie gehad om hieruit te stappen en dit nooit meer zo te willen. 

Liefde is altijd mijn nr.1 interesse geweest. Er is geen ander onderwerp waar ik me liever mee bezig houd dan liefde. De reden om deze cursus op te zetten is omdat ik haast alle liefde in mezelf verloren had en alles ‘fout’ deed wat ik als vrouw maar kon doen. En na zoveel ‘mislukkingen’ begreep ik dat het leven gewoon niet lekker loopt als je niet verbonden bent met je hart. Vanaf jonge leeftijd zijn er allerlei gebeurtenissen geweest waardoor ik de liefde kwijt was geraakt of niet meer zag. En omdat ik verdwaald was in het donkere bos kon ik ook alleen maar andere verdwaalde kikkers tegenkomen. Ik heb de weg naar het Kasteel gevonden, er waren wat draken, hindernissen en struiken met doornen onderweg maar ik ben er doorheen!

Elke Vrouw is anders maar we willen allemaal hetzelfde. Graag deel ik mijn ervaringen met je die inmiddels alweer honderden andere Vrouwen hebben geholpen!

Ik ben Roxane Young en met Coachen, Bloggen en Workshops deel ik mijn Passie voor Liefde & het Leven met anderen. Nu heb ik al mijn kennis en ervaring samengebundeld in deze cursus. Naar mijn mening is het de meest effectieve en snelste manier van jezelf Coachen met methodes zoals gezien bij Oprah Winfrey. Een aantal Stijlen zijn met elkaar Verbonden zodat je het Beste hebt van Verschillende Werelden!

Ontvang en ervaar nu deze Cursus zowel voor particulieren als voor coaches met de meest Wereldberoemde methodes, oefeningen, middelen en geleide meditaties die je Leren te Leven zoals je Hart het zou doen en waarmee je automatisch de Prinses in jou laat Ontwaken! 
 
 
 
Het Traject 

photo-32-300x300
CV van je Hart

 Dit CV vul je in om helder te krijgen waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt

me-and-my-sweet-bear

1) Innerlove

Leren Visualiseren en Affirmeren, Onderbewustzijn transformeren, Inspirerende Lectuur, tips voor als het niet meezit, wat is het om Zelfvertrouwen te hebben, hoe Voorwaardelijk ben jij, Gedicht

Geleide meditatie: Innerlove

draft_lens19426874module158740692photo_1335319852a

2) Voorgoed Vaarwel aan de Kikkers

Basisbehoeftes integreren, Jezelf leren kennen, de Muur rondom je hart afbreken, Vaarwel Kikkers, Vergeving van de Kikkers

dragon_princess_by_elacee-d3fmmpj

3) Dealen met de Draken 

dialoog met de Undercoverprinses, hoe deal je met de Draken, Leven vanuit Hart & Ego, Ludduvudduh, eeuwig wachtend bij de telefoon, minimeditaties

Geleide Meditatie: Dealen met wat is

pr

4)Waar blijft mijn Prins? 

Wat is een prins, wat is een Kikker? Zoek & gij zult vinden, The One, All the Single Ladies, het Spel, Jouw Droompartner, Jij & Hem, He’s just not that into you, het ligt niet (alleen) aan jou, waarom komen en gaan bepaalde mannen in je leven?

382024_295546903800607_279899945365303_1106311_787391825_n_large-1

5) Hoe word ik een Prinses?

Wat is een Prinses, Wat is een Undercoverprinses? Get a life!, Sexy back, The Rules for Dating, laat de Prinses in jou wakker worden, Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

tumblr_lz9r87pdtn1qe49wpo1_500_large

6) Mijn Sprookje 

mindshift naar Positiviteit, leven in Dankbaarheid, voor eens en altijd met die Weerstand afbreken, DroomCollage maken, Wie is de Prinses in jou, Loskomen van verwachtingen & Gehechtheid, Actieplan om je Droom te realiseren, eerste stap op weg naar het Kasteel, Verbinden met Liefde, geen praatjes maar ACTIE!

Geleide Meditatie: Thuiskomen in Jezelf

 

 
 

If not Now… then When?

Beslis nu dat het tijd is om Jezelf eens grondig aan te pakken en klaar te zijn met het Dromen over het Sprookje en het hiermee daadwerkelijk te Verwezenlijken met deze zeer Effectieve, Confronterende, Speelse, Humoristische, Inspirerende en Motiverende Cursus. Gun en Geef jezelf het Allerbeste, ik beloof je dat je in 6 sessies metaforisch de Prinses wordt die je als klein meisje al wou worden..

 

Met deze cursus bevrijd je de Prinses die je al die tijd onderdrukt hebt. Het is tijd om weer te gaan stralen, vind je ook niet?

 

Testimonials:

Deze cursus vind ik niet alleen voor vrouwen die op zoek naar hun prins zijn maar gewoon voor vrouwen in het algemeen!

Jeanette, 31 jaar

Na 33 mannen begon ik toch te denken of er iets mis met mij was. Waarom kon ik nooit een fatsoenlijke en normale relatie behouden? En waarom waren zij het juist die altijd de relatie verbraken? Door een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Roxane Young en ik ben heel duidelijk in gaan zien dat ik vanwege mijn leegte, opvulling nodig had van mannen en dat door diezelfde leegte de mannen mij weer verlaten. Ik heb het door en het licht gezien! Mezelf houd ik niet meer voor de gek. Ik merk nu dat ik heel anders ben in mijn energie naar mannen. En ojee, ik weet niet wat ik met al die aandacht moet. Ik voel me vervuld & happy. Dankjewel

Bea van Santen, 42 jaar

Ik vind mezelf een leuke meid, mag er zeker zijn maar toch kom ik steeds in aanraking met mannen die vooral geïnteresseerd waren in mijn lijf. Na deze cursus kwam ik er achter waarom dat zo was. Ik heb nu een hele fijne lieve vriend als cadeau gekregen met veel wederzijds respect en leer met de dag steeds meer van hoe het wel moet!

Jolanda Bilthoven, 29 jaar

Mijn God, dit had ik eerder moeten weten! Hoeveel tijd ik wel niet heb verspild, wat was ik wanhopig en verloren maar dat is nu allemaal verleden tijd. Ik heb mijn Liefde gevonden en dat zonder man!

Heleen, 30 jaar

Ik heb nu een toprelatie, het was hard werken maar alle moeite meer dan waard. Ik weet ook dat ik nooit meer zal hunkeren naar een man zoals ik eerst deed. Ik heb het tegenovergestelde geleerd!

Monique, 27 jaar

Ik dacht dat de Prins niet bestond, alleen in sprookjes. Mijn hoop had ik al opgegeven, maar wat had ik het fout! 

Michelle van Dam, 22 jaar

 

Inclusief 2 Bonussen!

 
 

E- Book: Mediteren met je Lipstick op

thinpaperback-238x300

Bonus Sheet: Het Geheim van de Vrouwen die hun Prins hebben gevonden

tumblr_li8yxgsubn1qfqhpyo1_500_large-1

 

Boek nu jouw Sessies! 

Prijs €75,- per sessie (1.15 uur)

 
Binnenkort ook als Online Cursus verkrijgbaar

 

Algemene Voorwaarden zijn hier te lezen

 

 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply