0
Lunch

Roxie’s Thaise Viskoekjes

januari 5, 2016

Yes ik ga toch echt mijn well known Thaise Viskoekes met je delen. Praise me later. Als je ooit al Thaise viskoekjes hebt geproefd dan weet je hoe goed het leven kan zijn. Deze koekies zijn echt té goed. Ik geef er wel een Twist aan omdat ik graag originele recepten uitbreng en de smaak alleen maar probeer te verbeteren zodat al je vrienden je beste Buddies worden for life! pinkie promise. Deze koekies kunnen gemakkelijk gegeten worden als Lunch, Diner maar ook als Ontbijt, voor mij als 1/2 aziaat heel normaal. Ze zijn perfect for on the road, omdat ze zo compact zijn. En ze zitten vol van de juiste protëinen en veggies. Ga snel de boodschappen halen en maak jezelf klaar voor deze Lifechanging cookies! 😉

Roxie's Thaise Viskoekjes
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 5 stukken Kabeljauw (500 gram)
 2. 1 blik kikkererwten ( 400 gram)
 3. 3 eieren
 4. 3 eet. thaise rode curry pasta
 5. 2 eet. arrowroot of glutenvrije meel
 6. 3 eetl. sojasaus
 7. 3 eetl. vissaus
 8. 5 sliertjes bosui of lenteui
 9. 2 handjes koriander
 10. kokosolie om in te frituren
Saus
 1. 275 gram chili saus (1 cup)
 2. 1/2 komkommer
 3. handje pinda's
 4. 1 rode ui
Instructions
 1. Viskoekjes: Verhit de kokosolie in een pan. Nu komt het meest geweldige deel: Gooi Alles! (hoe makkelijk) in je keukenmachine en mix totdat alles fijn is gemalen. Gebruik een ijslepel om er koekjes van te maken en gooi deze (rustig) in de kokosolie totdat ze goudbruin worden. Ze moeten volledig gedipt zijn in de olie, draai ze anders halverwege om.
 2. Saus: snij de komkommer en rode ui in hele inimini stukjes, hak de pinda's fijn in een vijzel. Gooi dit allemaal bij elkaar, mix dit met de chilisaus en je bent klaar om aan te vallen!
RoxaneYoung.com http://roxaneyoung.com/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply