Cursus

Vrij van Eetverslaving

Welkom bij de Cursus Vrij van Eetverslaving. Ben je de wanhoop nabij, verstrikt in de eeuwige strijd tegen de kilo’s, heb je laag en hoog gesprongen, ben je links en rechts wezen zoeken en heb je daarmee het Antwoord nog steeds niet gevonden?.. Waarschijnlijk ben je het Belangrijkste vergeten..

Ik ben Roxane Young en ben nu al weer jaren met veel Passie bezig met Coachen en het geven van Workshops over het Thema Eetverslaving. Al mijn kennis en ervaring heb ik samengebundeld in deze cursus. Naar mijn mening is het de meest effectieve en snelste manier van jezelf Coachen met methodes zoals gezien bij Oprah Winfrey. Een aantal Stijlen zijn met elkaar Verbonden zodat je het Beste hebt van Verschillende Werelden!

Mijn Drive hierachter is dat ik Gepassioneerd ben om Mensen de Mooiste Versie van Zichzelf te laten worden en ze te Leren Leven zoals hun hart het zou doen!

Leven vanuit je Hart geeft Ware Voldoening, Helderheid,  je leeft je Missie, je voelt het Leven kloppen en je voelt je Vrij om Jezelf te Zijn

Met deze cursus heb je de Magische formule in handen om voor eens en altijd je te Bevrijden van je Eetverslaving.

Beslis nu dat het tijd is om Jezelf eens grondig aan te pakken en klaar te zijn met het Dromen over een Gezond & Slank Leven en het hiermee daadwerkelijk te Verwezenlijken met deze zeer Effectieve, Confronterende, Speelse, Inspirerende en Motiverende Cursus.

Met deze Cursus bevrijd jij jouw Ware zelf die je al die tijd onderdrukt hebt. Het is tijd om weer te gaan Stralen..

Ontvang en ervaar nu de officiële cursus van Healing Home zowel voor particulieren als voor coaches met de meest Wereldberoemde methodes, oefeningen, middelen en geleide meditaties die je Leren Voorgoed Vrij te worden van je Eetverslaving.

We gaan op zoek naar de reden waar jij je Dik over maakt, voor de een is het een tekort van Liefde of Zorg, voor de ander je Onzekerheid wegeten of je onaantrekkelijk maken voor mannen omdat je bent misbruikt of wat jou Unieke reden dan ook is.

Deze Cursus zal het Allerlaatste zijn wat je hoeft te doen wanneer je jezelf 200% toewijdt. Ben je je huidige situatie helemaal zat? Durf jij de laatste stap te zetten op weg naar een liefdevolle, gelukkige en gezonde slanke jij?

In deze workshop zal je de sleutel vinden van het laatste Puzzelstukje waar je al zo lang naar zoekt. Ben je er klaar voor? Meld je dan aan.

Je gaat leren hoe je met je Problemen om moet gaan, kijken naar wat je werkelijk Voedt en om het Leven te gaan leiden van je Dromen, dit doen we o.a. met de methode van ‘A Course in Weight Loss’ (bekend van Oprah) zodat we plaats gaan maken voor een Gezonde & Slanke Jij en dat voor Altijd.

Kan jij je herkennen in het volgende:

 • Geen puf, altijd maar moe
 • Extra kilootjes die maar niet willen verdwijnen
 • Eet je teveel Suiker?
 • Eet je teveel Vet?
 • Eet je veel Snelle en Ongezonde Maaltijden?
 • Prop je jezelf Vol?
 • Ben je Dwangmatig met Eten bezig en heb je jouw Eetgedrag niet onder Controle?
 • Of heb je je erbij neergelegd dat Chocolade gewoon te Lekker is!?

Ben je verstrikt in een dagelijkse strijd waarin je zelfhaat steeds meer groeit en kom je niet uit de Vicieuze Cirkel die als een Spiraal alleen maar naar beneden gaat?

Met de Cursus Vrij van Eetverslaving ga je inzien dat je met, op maandag willen stoppen, calorieën tellen, diëten, talloze boeken lezen, afslankpillen en intensief sporten in 95% van de gevallen geen langdurig resultaat bereikt. Het hoort ook niet te werken want zo leer je niet de les die erin verpakt zit. Ik zal je uitleggen waarom het niet werkt. Het is een aanpak zonder Liefde. Je bereikt alleen Permanent resultaat als je vanuit Binnen naar Buiten werkt en als je jezelf vult met Liefde zullen de overtollige kilo’s en je ongezonde behoeftes als Sneeuw voor de Zon verdwijnen.

Je kunt alle kennis hebben van de wereld over Gezondheid, maar het is Niets waard als je het jezelf onbewust niet gunt om slank en gezond te zijn. Er zitten zoveel redenen verstopt in ons onbewuste waarom we onszelf dikker & ongezond houden. .

Inclusief: 

 • Cv van je Hart
 • 9 delig Traject met diverse thema’s
 • Videomateriaal
 • Geleide Eetverslaving Meditaties
 • Wereldberoemde oefeningen
 • 9 persoonlijke sessies met je Coach
 • Inspirerende verhalen, tips, geheimen en oefeningen 
 • Bonus: E-Book: Mediteren met je Lipstick op    
 • Bonus: Het Geheim van de Mensen die Gezond & Slank zijn
 

Inhoud Traject voor Eetverslaving

 

1)    Terug naar Liefde

CV van je Hart, Leren Visualiseren en Affirmeren, Onderbewustzijn transformeren en Inspirerende Lectuur

Geleide meditatie: Eetverslaving 1

photo-32-300x300

 

2)    Helen van wat Was

Jouw Biografie maken, Basisbehoeftes integreren, een Dagboek bijhouden, Jezelf leren kennen, de Muur rondom je hart afbreken, het Zwarte Blad van jouw Geschiedenis afsluiten

healing

 

3)    Dun vs Dik

Hart vs Ego, dialoog met de Donkere kant in Jezelf,  je Werkelijke Zelf Wakker maken, je Angsten loslaten, je Donkere kant Verlichten, In je eigen Spiegel kijken, Your Karma, Gedicht, Weer Thuiskomen in je lichaam, contact maken met je lijf en haar weer Eren

fat-thin-women

 

4)    Ware Voeding

Accepteren van wat Is, Leven in dit Moment, Bewustzijn ontwikkelen, Wat te doen in de Hitte van de Strijd, Vrij van verslavingen, Verplicht Plezier maken, leren Dealen met de Pijn

Geleide Meditatie: Eetverslaving 4

pink_leaf_2-1024x768-300x225

 

5)  Op Jouw Gezondheid

Wat is Gezonde voeding specifiek voor jou, Eigen Menukaart maken, Biologisch en Natuurlijk voedsel weer (h)erkennen, wat is Gezond zijn, in je Lichaam Thuiskomen, Leren Bewegen met Plezier, het Geheim van het Gezondste Volk op aarde, Personal Veggie en Proteïne shake

download

 

6)    Hou van Jezelf

Weer je Waarde herkennen, Acceptatie van Jezelf, Assertiviteit ontwikkelen, Jezelf durven te Zijn, Onvoorwaardelijkheid, Jouw waarheid leven, je Schoonheid weer Herkennen

Geleide meditatie: Eetverslaving 6

heartss

 

7)    Loslaten & je Vrijheid tegemoet treden

Verder dan Vergeven, leven in Verbondenheid, Schaduwwerk, Leren Communiceren vanuit het Hart, Geven & Ontvangen, Loslaten van alle emoties die in het vet verstopt zitten & je Vrijheid tegemoet treden

298371_268553693183591_100000868878644_761236_2035789930_n

 

8)    Mijn Droom

Je Essentie ont-dekken, leren leven in Overvloed, mindshift naar Positiviteit, leven in Dankbaarheid, voor eens en altijd met die Weerstand afbreken, van je Passie je werk maken, DroomCollage maken, definitie van jouw Succes, Actieplan om je Droom te realiseren

gs4vhixb

 

9)    Het Laatste & Belangrijkste Puzzelstukje

Dit deel is bedoeld als je klaar bent voor het laatste en belangrijkste stukje van je leven: weer contact maken met je Goddelijke zelf, weten dat je al Perfectie bent, in het Licht gaan staan, De Ware Bron van Liefde aanboren, Vervulling vinden zodat je 100% van je verslaving geneest, Een Leven van Betekenis creëren

Er is een manier om het Leven te creëren wat je wilt en om om te gaan met wat je Niet wilt en het is allemaal verpakt in deze Cursus. Gun en Geef jezelf het Allerbeste, ik beloof je dat je in 9 sessies een totaal nieuw Herboren mens bent met het beste wat je altijd al was en de rest van je Mooiste zelf!

paardebloem

Testimonials:

Na werkelijk waar alles uitgeprobeerd te hebben was dit mijn laatste hoop en het is dat wat ik nodig had. Zucht..

Lianne de Berg, 29 jaar

Zoveel geprobeerd, zoveel gefaald, ik heb hiermee niet alleen mijn slanke lijn terug maar alles van mezelf!

Joke van Aaken, 47 jaar

Ik was helaas zoals veel van mijn vriendinnen slachtoffer van het schoonheidsideaal, hiermee heb ik ontdekt wat mijn ware schoonheid is!

Pauline Groothuizen, 21 jaar

Jeetje, had ik dit maar eerder geweten! Ik ben overal op de verkeerde plekken wezen zoeken!

Angelique, 27 jaar

Ik heb mijn lichaam en mijn levenslust weer terug, heerlijk! 

David, 42 jaar

 

Boek nu jouw Sessies! 

Prijs €75,- per sessie (1.15 uur)
Wanneer je het volledige traject volgt krijg je de 9e sessie gratis!

 
Inclusief E- Book: Mediteren met je Lipstick op

thinpaperback-238x300

 

  
 Binnenkort ook als Online Cursus verkrijgbaar
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply