The Apocalypse is NOW

De Ware betekenis van APOCALYPSE is niet het Einde der Tijden maar het Opliften van de Sluier en dat is precies hetgeen wat we nu meemaken. We hebben geleefd onder een Sluier van Onwetendheid, Programmering en Afleiding waarbij velen zijn verdwaald geraakt in het Donker.

Haast iedereen is een leven gaan leiden buiten zichzelf. Op jacht naar geluk, een volgende partner, erkenning, succes, macht, spullen, titels, middelen, mensen en nog zoveel meer, niet wetende dat wat wij zoeken we altijd al in ons dragen maar we zijn het ‘Verloren’ omdat we dit zijn vergeten. In oorsprong hadden we verbinding met Onszelf, met Elkaar, met de Natuur, met de Aarde en met de Bron. Deze manier van Leven geeft werkelijke Vervulling.

Onze levens hedendaags zijn echter kunstmatig geworden. We hebben afgeleerd om te Voelen, om te Vertrouwen op onze Intuïtie en om ons Hart het leven te laten leiden.. Wetenschap is de nieuwe religie geworden. Dat wat we niet kunnen zien bestaat per definitie niet. Maar Liefde is ook iets wat we voelen en wel kunnen erkennen maar niet zien en dus niet kunnen bewijzen.. Is het daarom minder waar..? Sta daar eens even bij stil…

De tijd van Corona is naast alle woede, pijn, verdeeldheid, verlies en onbegrip ook een tijd waarin ALLES naar boven komt. Geen steentje wordt ongemoeid gelaten. The Apacolypse is ook door vele beschavingen voorspeld en terug te vinden in geschriften alsook in muurschilderingen. Ik begrijp dat dit voor velen als een te ver van je bed show klinkt maar de werkelijkheid is nog 30x Zweveriger dan je je kunt voorstellen.. en toch ook tegenwoordig wetenschappelijk onderbouwd, alles is tenslotte energie en met elkaar verbonden zonder dat tijd werkelijk bestaat.. (daar zal ik in ’n volgende post meer over delen)

Celebrities, CEO’s, Politici en andere mensen, instanties en corrupte organisaties worden Exposed omdat de Tijd van de Waarheid is gekomen. Zelfs hier in ons eigen Kikkerlandje komen ze er niet meer mee weg.. Willem die zich niet aan de 1.5M afstand houdt en het hele Corona gebeuren FAKE NEWS noemt op tv. En dan Grapperhaus..

De reden waarom ALLES nu naar boven komt is omdat we inderdaad Wakker mogen worden van een enigszins nare Droom die je niet eens door had.

Onder de Sluier hebben we het volgende systeem geaccepteerd en is het een Norm geworden maar is dit werkelijk het LEVEN zoals het bedoeld was?

~ Waarom moeten wij als enige soort betalen om op aarde te moeten leven?
~ Is het financiële stelsel waarin we leven niet ontzettend krom als je het eens goed bekijkt?
~ Hoe kan het dat tientallen miljoenen mensen sterven aan honger terwijl de Natuur overvloedig is voor alle mensen en er genoeg geld rond circuleert?
~ Waarom is het eten wat we eten, het water wat we drinken en de lucht die we inademen vervuild tot en met?
~ Waarom zitten de meeste van ons verstrikt in baantjes die ons alles behalve vervulling geven?
~ Waarom leven we 24/7 in een radioactieve straling waar we eigenlijk helemaal niet om gevraagd hebben?
~ Waarom leven we allemaal afgescheiden van elkaar en niet meer in een stam of dicht bij elkaar zoals het altijd is geweest maar is het contact tegenwoordig zelfs online?
~ Waarom verdwijnen er per jaar 8 miljoen kinderen naar de meest gruwelijke plekken en kijken we hiervan weg?
~ Waarom krijgen 1 op de 2 mensen kanker, de ander hart en vaatziekten, diabetes of andere leefstijl ziektes en waarom was dit tot aan 100 jaar geleden een zeldzaamheid?
~ Waarom zijn ook psychische ziektes zoals depressie, ADHD, Autisme en andere persoonlijkheidsstoornissen explosief toegenomen?
~ Waarom sterven er talloze dieren wreed in de bio-industrie en zijn er andere soorten die uitsterven die een belangrijke bijdrage leveren aan het gehele ecosysteem?
~ Waarom zijn zoveel mensen verstrikt in verslavingen?
~ Waarom zijn kwaaltjes zoals hoofdpijn, maagzuur, rugpijn en het slikken van over the counter medicijnen doodnormaal geworden?
~ Waarom zijn er zoveel mensen die zichzelf van het leven beroven?
~ Waarom is mooi zijn het allerbelangrijkste geworden voor velen van de nieuwste generatie aan meisjes en vrouwen?
~ Waarom is geld en macht het allerbelangrijkst geworden voor vele mannen?
~ Waarom groeien onze kinderen haast fulltime op achter schermen en is de WIFI code het allerbelangrijkste in hen leven geworden ..?
~ Waarom zijn medicijnen en vaccinaties het enige middel om ziektes te genezen, waarom pakken we het niet aan bij de oorzaak??
~ Waarom injecteren we onze kinderen vol met vaccinaties waarvan we nog geen 1% weten van wat er werkelijk in zit?
~ Waarom leven we allen zo’n gehaast leven met overvolle agenda’s en met minimale tijd voor bezinning?
~ Waarom wordt enkel ons linkerhelft gestimuleerd in deze maatschappij en zijn we dus Hoofd-mensen geworden?
~ Waarom is de hele Wereld in Lockdown en gaat de Economie helemaal kapot voor een virus wat hetzelfde sterftepercentage heeft als de griep?
~ En er is nog Zoveel meer..

We hebben onze ogen gesloten van alles dat wat donker is..
Is dit de Nieuwe Wereld waar we in willen leven..?

Het plan voor de toekomst ziet er nog veel grilliger uit. Alles wordt geautomatiseerd, gerobotiseerd, gecontroleerd en nog kunstmatiger, onze kinderen zullen dit normaal vinden omdat ze hier al in opgroeien. Onze vorige generaties zullen de laatste zijn die nog enigszins Authentiek hebben kunnen leven voordat de techniek het overnam althans als we nu alles op zijn beloop laten en agenda 2030 (zie een vorige post) volledig laten uitrollen..

Omdat we onder deze sluier leefden raakten we verdoofd, we zijn niet meer AANWEZIG. Als we straks op ons sterfbed liggen en terug kijken, is dit dan waar je al je tijd in wou steken? In het vergaren van dingen, in het mooi zijn voor anderen, 1/3 van je leven bestedend achter een scherm, in het constant rennen en nooit Stil hebt kunnen staan bij wat werkelijk belangrijk is??

Moeten we dan het moderne leven en alles wat we hebben opgebouwd aan de kant gooien? Als je het mij vraagt wel maar dit is niet realistisch, laten we het dan gebruiken op een manier die ons niet rooft van ons welzijn maar laten we het gebruiken enkel als ondersteuning.

Je bent niet schuldig aan het Niet Weten,
velen komen er NU pas achter wat er werkelijk gespeeld heeft. Dit wat ik schrijf is daarom ook geen veroordeling maar een constatering. Wat ik heb gedeeld is slechts 2% van wat er allemaal nog meer is en elke dag komt er nog meer naar boven.. Zelfs de Main Stream Media kan vele dingen niet meer in de doofpot houden..

Zij die het weten hebben er slapeloze nachten van gehad, vele tranen gelaten en misschien wel intense woede gevoeld. Hoe kan dit bestaan? Hoe konden we zo in slaap gevallen zijn..?

Berust je in het feit dat Donker & Licht beide hun rol spelen op aarde en dat het nu tijd is om dit werkelijk te gaan doorzien. Voor NU is het tijd om de Duisternis te belichten om dan uiteindelijk onze weg te vervolgen in het Licht.. Het Licht dat zijn wij in Essentie, laten we elkaar daarom aansteken om zo een Vuur aan te Wakkeren wat het Duister doet laat verbleken.. Herinner elkaar hoe het leven was bedoeld te leven, een Bezield leven van Eer en Loyaliteit aan dat wat belangrijk is met Respect voor de ander en de Natuur. Laat de techniek en de moderniteit je dit niet vergeten☘️Vergeet wel het Oude Normaal en het huidige Normaal.. We gaan voor een optimaal leven van Vrijheid, Liefde en Verbinding, alleen dan zullen we ons werkelijk Vervuld voelen.

En door het opliften van de Sluier zal het inderdaad het Einde der tijden zijn want wie kan nog op de huidige manier verder..? Een nieuwe tijd zal aanbreken. En nu ligt deze keuze in onze handen.. In wat voor Wereld wil jij leven en wat ben jij bereid om daar aan bij te dragen? Deze tijd gaat om veel meer dan het virus alleen, het is de Ultieme uitnodiging geworden om ECHT te gaan leven, niet meer in vergetelheid, niet meer in onbezonnenheid maar in Bewustheid, ont-dek dat wat werkelijk telt.. daarvoor is deze tijd gekomen.. 🙏

Roxane Young

Facebook Comments