Wake up the Lion

De laatste maanden heb ik jullie meegenomen in de Duisternis.. En dat zal ik blijven doen zolang dat dit nodig is totdat de dag komt dat we samen onszelf meer kunnen begeven in het Licht..

Het is belangrijk en cruciaal om te weten dat er een perfect, gecoördineerd en een behoorlijk Duivels plan zich heeft voltrekt op aarde. Zij die dit nog steeds zien als ‘Conspiricy Theory’ hebben nogal wat catching up to do. Juist NU komt ALLES naar boven. Het Donker is zichtbaarder dan ooit tevoren. Vele jaren kwam dit op mijn pad en ook ik heb het telkens weer naast me neer gelegd met het idee dat we er toch niet zo veel aan kunnen doen. Tot NU, de tijd is gekomen om het Duister aan te kijken net zoals dit gebeurd persoonlijk in jouw leven. Dat wat jou heeft Gepijnigd, Getraumatiseerd en Beschadigd zal jou eeuwig blijven achtervolgen totdat je stopt met rennen en het aankijkt. Pas dan kan de Heling beginnen en nu geldt dit voor de Hele Wereld.

Daarom is deze tijd bij uitstek een Uitnodiging om vanuit een Diepere laag te gaan voelen hoe het werkelijk allemaal in elkaar steekt, ergens ben je dit niet vergeten, je hebt gewoon geleerd te geloven wat ‘ze’ je vertellen en gehoorzaamheid is de heilige graal in onze Maatschappij geworden. Vanuit deze laag kan je niet meer bij je eigen Wijsheid komen. En daarom volg je nu de Kudde naar de Slachtbank.

Je intellectuele, intelligente, gestudeerde en vooral geprogrammeerde brein heeft vaak geen flauw idee meer wie je werkelijk bent of hoe het leven geleefd wilt worden vanuit jouw Hart.

Er zijn velen die zeggen je niet bezig te houden met het Donker want dat wat je aandacht geeft groeit .. Well, ik join mijn zusters en broeders graag in Meditatie, in licht en Liefde maar voor nu is het belangrijk te realiseren in wat voor wereld we leven. Pas dan kunnen we een nieuwe realiteit creëren.

Ik kan dit werk doen omdat ik een diepere laag in mezelf heb aangeboord, hierdoor verlies ik mezelf niet steeds in boosheid en in angsten, en juist vanuit daar kunnen we collectief het Bewustzijn vergroten.

Diegenen die geroepen zijn voelen het in elke cel, het zijn zij die als te goed hun weg kennen in het Duisternis en een Gevoeligheid bezitten waardoor we Voelen wat kloppend is omdat we niet de wereld daar buiten maar ons Hart laten leiden..

De Waarheid is er en komt in volle kracht naar boven, daar kun je achter je mondkapje niet meer voor schuilen.

Hang in there with Me..
Niemand van ons wilt dit doorstaan maar we kunnen niet anders dan Opstaan.
Get on Board or get Behind💪
Weg met een gezapig, kunstmatig, afstandelijk en chemische werkelijkheid die je te wachten staat. Herinner je wat werkelijk LEVEN is, een van Verbinding en Vrijheid vanuit onze Natuur want alleen dan voelt het leven kloppend, dit is het waard om All Out voor te gaan. Niet alleen voor jou maar voor Allen na jou..

Mensen worden niet voor niks Massaal Wakker, hier zit een reden achter en dat is dat het tijd is voor ’n nieuwe Realiteit ✨ Leg je mondkapje aan de kant, spuug het wol uit je mond and wake up the Lion🦁

Roxane Young

  • plaatje is als statement bedoeld en niet als disrespect

Facebook Comments